mei 23, 2024
populaire jeans

Populaire jeans anno het jaar 2022

Er zijn vandaag de dag vele verschillende soorten jeans in diverse kleuren en maten. Waarbij de ene er strak en egaal uitziet, terwijl de ander vaal is en bij aanschaf al vol met gaten en scheuren zit. Door de jaren heen is de jeans een populaire broek om te dragen, waarbij er vandaag de dag een behoorlijke keuze is aan de diverse broeken. De jeans op zichzelf is razend populair, maar heer lees je welke 3 soorten op het moment van schrijven enorm geliefd zijn bij het grote Nederlandse publiek.

Skinny jeans de trend op het moment

Op het moment een eigenlijk al de laatste jaren is deze soort jeans razend populair geworden in onder andere Nederland en België. Met smalle pijpen en een broek die goed aansluitend is door het gebruik van stretch stof. Is het draagcomfort van dit soort jeans enorm prettig. Dus naast de coole looks, zitten deze jeans ook nog eens geweldig lekker. Deze combinatie heeft er dan ook voor gezorgd dat deze jeans erg populair is bij vrouwen. Maar ook heren skinny jeans zijn razend populair, waardoor er vandaag de dag veel mensen met zo’n soort broek rondlopen of in ieder geval in de kast hebben hangen.

Het slim fit model

Dit model is op het moment van schrijven vooral populair bij mannen. Eigenlijk is zit dit model zoals een gewone jeans. Echter zijn het de broekspijpen welke het verschil maken. Deze lopen namelijk strak af naar beneden, waardoor ze dezelfde pasvorm hebben als een slim model.

Het klassieke model straight cut

Soms hoeft er niet zo veel te veranderen aan een kledingstuk om decennialang geliefd te zijn. Zo ook het straight cut model, welke eigenlijk zoals al een klassiek model rechttoe naar beneden loopt. Ondanks dat ook veel vrouwen dit model jeans dragen, zijn er toch meer mannen die deze broek bij hun favorieten hebben staan.