Blue Prince

Ultieme herenondergoed gids

Waar onze overgrootvaders in de ochtend nog standaard een witte slip aantrokken, is er tegenwoordig veel meer keus op het gebied van ondergoed. Voor de moderne man is ondermode inmiddels een serieus onderdeel van zijn gaderobe geworden. Er zijn nu overal tig verschillende soorten mooie onderbroeken in diverse kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. Van boxershort tot tangaslip en van lange onderbroek tot een gewone slip: er is voor elk wat wils!

Boxershort
Een geliefd kledingstuk bij veel mannen: de boxershort. Sommige mannen geven de voorkeur aan een wijde boxershort, maar de strak zittende boxershort is inmiddels een stuk populairder geworden. In de zomer dragen de meeste mannen boxershorts met korte pijpen, in de winter zijn de boxershorts met langere pijpen erg warm en comfortabel. Strakke boxershorts zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materialen (zoals katoen en microfiber) en hebben een stevige elastische tailleband. En wie houdt van kleurrijk ondergoed kan zijn hart ophalen: boxershorts met de meest gekke kleuren en dessins zijn tegenwoordig helemaal hip!

Slip
Ook nog steeds erg populair zijn slips. Waren deze vroeger voornamelijk in het wit verkrijgbaar, ook slips zijn nu in allerlei kleuren en met allerlei leuke prints te koop. En voor wie eens helemaal iets anders dan anders wil zijn er tegenwoordig ook wat meer spannende slips verkrijgbaar. Bijvoorbeeld slips die zijn gemaakt van een transparante stof of slips met een push up-effect.

Tangaslips
De tangaslip is een slip waarbij de stof van voor naar achteren loopt en verbonden is door alleen maar de heupband, waardoor je tijdens het dragen volledige bewegingsvrijheid hebt. Door dit draaggemak wordt de tangaslip vaak gedragen door sporters. De tanga bedekt de billen volledig en geeft daarmee goede ondersteuning.

rode-tanga-slip-man
Lange onderbroek
Bij een lange onderbroek denken veel mensen aan iets wat vooral vroeger werd gedragen. Maar ook tegenwoordig zijn lange onderbroeken nog steeds verkrijgbaar. En ze kunnen heerlijk comfortabel zijn om te dragen. Wanneer het bijvoorbeeld in de winter ’s ochtends op de fiets erg koud is, zorgt een lange onderbroek voor heerlijk warme benen.

Onderhemden
Niet alleen onderbroeken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, ook op het gebied van onderhemden is er veel keus. Dus of je nou de voorkeur geeft aan het dragen van een felgekleurde tanktop onder je kleding of een wit hemd met v-hals, alles is verkrijgbaar.